Om

Jeg er en årgang 1974 der bedriver en god del af min tid med at køre triathlon samt arbejde min egen klinik som hedder BioMekanikeren

Jeg svømmer som en lidt tung delfin, cykler som den tasmanske djævel og løber lidt for langsomt, så det må der jo laves om på.

Min 2012 sæson var meget præget af problmer med maven og DNF fra flere races. Så posen er blevet rystet til 2013 sæsonen og der skal prøves nye ting af. Jeg har allieret mig med Frank Jakobsen fra Next Level Camp som hjælper mig med strukturen af min egen træning samt sparring på de nye tiltag. Det bliver super spændende med ny coach og nye input. Det er ikke fordi at træning og ernæring er blevet vendt på hovedet, men lidt nye retninger prøves af, så jeg gerne skulle undgå at bonke så voldsomt som det var tilfældet i 2012. Let the game begin

Ud over dette, så er jeg et meget priviligeret menneske der har fået en chance til her i livet efter at have fået lidt klø af tilværelsen.

Jeg har i 10 år af mit liv levet som junkie med hvad er dertil hører.. men blev 13. april 1998 clean og lever i dag som clean i NA :) I størstedelen af årene af mit misbrug, var mit fortrukne stof heroin. Så at jeg i det hele taget har overlevet, gør mig til et taknemmeligt menneske. At kunne køre triathlon på det niveau, som jeg kan nu, ja – det gør mig jo endnu mere priviligeret :)

Jeg har valgt at være åben omkring min historie, da jeg efter nogle år fandt ud af, at andre mennesker kan bruge mine erfaringer og få en masse håb ud af det. Så det er vist en “win-win situation”. Jeg er frygtelig glad for at kunne hjælpe andre. Og de får håb om, at det er muligt at forandre tilværelsen, ligegyldigt hvor sort det end ser ud.

Læs artikel fra Helsingør Dagblad

Seneste indlæg

Webmaster

Jeg har fået en ny webmaster. Hun er herre sej fotograf. Hun hedder Camilla Hylleberg.

Jeg er stadig selv webredaktør, så jeg skal nok snart skrive nogle indlæg.

  1. Nu med titanium forstærkning Skriv et svar
  2. Xterra Sweden Skriv et svar
  3. New beginnings, Xterra Sweden Skriv et svar
  4. Time to change Skriv et svar
  5. Ironman Nice Skriv et svar
  6. Bike pr0n Skriv et svar
  7. Ironman 70.3 Mallorca Skriv et svar
  8. Det er lige meget, bare det er nyt nyt nyt Skriv et svar
  9. Svært ikke at holde at at træne i Italien Skriv et svar