Time to change

Så har jeg fået rystet pelsen og slikket sårene lidt efter Ironman Nice i søndags. Som mange nok ved, så valgte jeg at trække stikket da jeg skulle løbe. Kogt helt ned så var det kun en grund, jeg gad simpelthen ikke løbe et marathon, meget simpelt.. Det lyder måske lige mærkeligt, men det var rigtige at gøre. Jeg er ikke af skolen af dem som tænker: die before DNF, det har aldrig givet nogen mening i min verden og kan være decideret dumt og farligt. Men jeg er sku Ironman udbrædt, ikke på tri, men på de helt lange races. Så selvfølgelig er det skuffende at stoppe, men rigtigt. Jeg er super konkurrence menneske, men det skal grundliggende være sjovt og også gerne hårdt, men sjovt som grundindstilling. Så når det ikke er det, så stopper jeg. Det er jo super ærgerligt når det også var min første optræden for det nye hold Danish tri Racing som vi har lavet, men lover jeg kommer stærkt tilbage

Når en dør lukkes så åbnes der jo også for nogle andre døre, og da jeg ikke har løbet marathon i søndags, så har jeg jo friske stænger og jeg har bestemt ikke tabt modet på at træne hårdt eller konkurrere. Så der kommer til at ske en lille ændring i min sæson plan og jeg skal køre nogle Xterra races og 70.3 distancer.

Så selvom det ikke var super sjovt at trække stikket i søndags, så glæder jeg mig til den ændrede træning samt de nye udfordringer der kommer sammen med det.

Forøvrigt så gik mit energiregnskab op og jeg bonkede ikke, såååå fedt. På svømningen der var jeg lige en smut henne forbi havnen og tjekke krydstogt skibe derfor var jeg liiiiiige lidt længe om det ;) Tak for den fine svømme video Lars og Mai

Hold øje med siden, for måske kommer der lidt Xterra præmier der udlodes..

New horisons, new beginnings

Train hard

KC

Foto: Freelance Photographer Stine Sophie Winckel