Svært ikke at holde at at træne i Italien

Så er det tid til at vende snuden mod Danmark igen efter 11 gode træningsdage her i Torbole i nordlige Italien ved Garda søen.

Fokus har været at få kørt en god volumen, specielt på cyklen, da det har været lidt svært derhjemme, selvom det har været varmere end det plejer at være.  Jeg har også fået trænet de nye kost tiltag og testet hvordan kroppen reagerer på de helt lange ture samt fået lavet helt gammeldags power output tests.

Jeg var lidt usikker på formen, men det har faktisk været bedre end jeg troede.

Jeg fik kørt bjerg enkeltstart på Monto Velo, som blev kørt på 54:02 med 4,6 watt/kg på min nye TT’er og mere om den senere ;)

Som mange af jer ved, så har jeg jo bokset en del med mit energiindtag, så har fået testet en del med at køre mange timer kun med meget lavt eller direkte ingen energiindtag og jeg har oplevet en udholdenhed som jeg aldrig før har prøvet  i den tid  jeg har cyklet. Den ene test bestod i en 6,5 times tur i bjergene med ca. 2800hm, som sluttede af med 30 min i lige sub AT uden problemer, hvilket har været uhørt tidligere.

Så nu er det tid til at pakke Audi’en og køre mod Danmark igen med genskabt motivation

Jeg har spændende ting i støbeskeen med nye sponsorer og et spændende dansk tri team på vej, så hold øje med siden