Nu med titanium forstærkning

&##€&/##”#%!€&#/&€)&( tænkte jeg da jeg efter lidt tid prøvede at rejse mig og faceplantede lige ned i græsset, da skulderen bare gav efter da jeg prøvede at støtte på den. Vidste med det samme, at der var noget mere galt end bare en øm krop. Kravebenet strittede flot ud mod trøjen, men bækkenet gjorde voldsomt ondt, faktisk så meget at jeg ikke kunne mærke kravebenet andet end at det knaste godt derinde.. “Det er vist ikke så godt” fik jeg fremstammet til WC Conrad Stoltz og Lars Eghoff som jeg var ude og køre Xterra Denmark ruten med. Xterra drengene og Steen Walter fik bugseret mig ud af skoven i en bil og da Audi’en har automatgear og at man har ca. 30 min smertedækning af adrenalinen, og at man gerne må køre med en arm, så bandt vi min arm fast og jeg kørte til skadestuen. Min skulder lignede at Mikado spil og det krævede desværre operation for at stabilisere frakturen men bækkenet var heldigvis uden frakturer

Et brækket kraveben er jo som sådan ikke noget problem, andet end der er en del smerte forbundet med det. Men det her var en komminut fraktur, dvs. den var delt i flere stykker hvilket aldrig er optimalt ift. sammenvoksningen osv. Men det der skræmte mig mest var at jeg skulle have morfin… Jeg har været clean i 16 år, men mit foretrukne stof var heroin/morfin og selv efter så mange år så har jeg den dybeste respekt hvad det kan gøre ved mig. Det vil jeg aldrig glemme. Dengang var det næsten som at fodre en Gremlin efter midnat.. Jeg er jo et helt andet sted i mit liv idag og kunne bestemt ikke tænkte mig at bytte tilbage, men det føltes som jeg skulle kysse dragen igen. Som menneske er jeg et meget selvstændigt væsen og vil egentligt helst selv bare gøre tingene. Det er der heller ikke noget galt i for mig, men nogle gange så er det bare rarest med støtte fra andre mennesker, så Stine, familen, venner og ikke mindst de clean venner jeg har i mit liv var der bare på pletten, så fedt. Da jeg jo lever lidt i en risikozone hvad angår at komme til skade og risikoen for at skulle have stærkt smertestillende medicin, så har jeg en aftale med Stine og min familie om at de skal ringe til nogle NA’ere hvis jeg ikke selv er i stand til det og jeg får medicin. Lægerne er ikke vant til at arbejde med mennesker som lever som clean efter et liv som mit, men de var super respektfulde, da jeg forklarede dem hvordan det hang sammen og vi undersøgte de forskellige muligheder der var. I mit tilfælde var der desværre ikke anden udvej end at skulle have stærkt smertestillende, da Mikadospillet skulle samles lidt igen og ville medføre en del smerter. Min meget gode indianske ven og sponsor i NA var lidt bekymret da vi snakkede om at jeg selv kunne bestemme hvor meget morfin jeg skulle have. Men tænkte at jeg var i gode hænder både medicinsk og som clean og personalet var mere glade for at jeg skulle have morfin end jeg var for at få det. Men det var egentligt som jeg tænkte det ville være, jeg kunne super godt lide det, lige så meget som da jeg stoppede for 16 år siden, men jeg kunne godt nok ikke lide ikke at være mig selv og være påvirket. Så jeg fik morfin i 3 timer hvor de havde regnet med 2-3 døgn, og resten bed jeg i mig og det var faktisk oki. Langt fra så slemt som jeg havde frygtet. Der har heldigvis efterfølgende ikke været noget med at jeg mentalt har været tændt på morfinen. Så, nej jeg er ikke holdt op med at være lige som en Gremlin når jeg bliver påvirket, men det kontrollerer ikke mit liv mere, når jeg vel og mærket ikke indtager det :)

Der er gået en uge og jeg har været helt krøllet og næsten ikke kunne gå omkring grundet store hæmatomer på venstre hofte og ben samt slaget fra selve crashed. Men operationen er gået godt og jeg har allerede god bevægelighed og jeg kommer tilbage og konkurrerer på samme niveau igen :) Min klinik er lukket for nu mens jeg kommer mig lidt mere, men jeg er snart tilbage og ihvertfald lave nogle ting i klinikken. Men først må jeg nok bare lige ryste pelsen og slikke sårene lidt..

Så igen tusinde tak til kæresten, familien og venner og ikke mindst alle jer der har ringet og skrevet. Det betyder alverden selvom det udefra set måske bare var en kraveben der strittede lidt den forkerte vej

Happy training