New beginnings, Xterra Sweden

Som hintet i overskriften antyder så er det endelig tid til at prøve kræfter med Xterra. Jeg har længe haft det i tankerne da jeg jo startede al min cykling på mtb i sin tid. Xterra består af, for den som ikke kender det, 1500m svømning, 30 km mtb og 10 km trail løb. Varigheden er ca. 2,5 time lidt an på omstændighederne. Der er lige startet en ny serie i skandinavien som hedder Xterra Nordic. Den i Norge har været der, men der er Sverige og Danmark tilbage og en del andre andre steder i Europa.

Så da jeg er i super form og egentlig kun er træt at Ironman distancen så besluttede jeg er give Xterra er godt skud fra hoften.

Jeg har også fået ny bike fra Trek, den nye SuperFly, så der er mere bike pr0n på vej

Så på søndag er jeg at finde på startlisten i Sverige og glæder mig faktisk

Happy racing