Ironman Nice

Ja så er der gået et år, vildt nok. Om to dage så sidder jeg igen på altanen her med den fede udsigt og har godt ømme stænger og forhåbentligt glad og tilfreds.

Det har været lidt af en rollercoaster tur rent mentalt at nå at være klar, da hovedet har været rigtigt træt af at køre de lange distancer men ikke af at køre tri. Så har besluttet at hvis jeg kvaller til Kona, så kører jeg klart Kona. Men under alle omstændigheder så skifter jeg distance til at køre 70.3 distance races samt Xterra næste år. Det glæder jeg mig faktisk til.

Der er også sket fede ting, Rene Frølund og jeg har startet et triathlon team, Danish Tri Racing, bestående at nogle gode AG atleter. Men mere om det i separat update, da det er super spændende og der er meget at fortælle. Så hold øje med det :)

Race setup bliver:

Trek Speed Concept 9.9 Di2

Lighweight Disc + Fernweg

Fusion Speed Suit

+Plussocks Power Calf

Jeg har trænet alt der jeg har skulle træne uden skader eller anden ballade. Så arbejdet er lavet og det er bare om at få holdt systemet i gang og være frisk til søndag morgen.

Testene op til race har været oki:

Svømningen 3,8km ca. 60 min

Cyklingen: FTP 4,9 watt/kg

Løb: FTP 3:50-3:55 min/km

Så er faktisk slet ikke de bedste tests jeg har lavet, men til gengæld så virker min udholdenhed til at være helt anderledes. Så den ændrede træning og kost har fjernet lidt at min topfart, men jeg har slet ikke flatlinet som jeg tidligere har gjort :)

Jeg er super spændt og faktisk også lidt usikker på hvordan kroppen og hovedet reagerer på alt det nye træning og ernæring. Men der er kun en vej og det er fremad

Jeg har startnummer 1418 og kan følges live-streamet her

Starttid er 6.30 dansk tid

Happy Racing