Det er lige meget, bare det er nyt nyt nyt

Det er skisme ved at være tid til året første race, og for at gøre det med stil så er alt nyt til race day.. Jeg skal køre 70.3 Mallorca, som nu er blevet verdens største halv ironmanrace med 3800 deltagere..
Jeg har været to uger i Italien og straffe en del bjerge inden jeg hoppede videre til mallorca på Next Level Camp efter kort at have være hjemme og passe mine patienter samt at restituere lidt. Hernede har jeg også været flittig og fået svømmet en del i dragt i havet og fået kørt på min nye cykel..
Ja der stod rigtigt, ny cykel. Jeg er efter en del år som Quintana Roo rytter skiftet over til Trek og skal køre på deres nye Speed Concept 9.9. Jeg har været super glad for at køre på Quintano Roo Illicito og ikke mindst, lige så meget for det fede samarbejde der har været, og fortsætte med at være, med DDtri. Så absolut ikke på grund af utilfredshed jeg skifter. Trek laver også nogle super fede cykler og de var interesseret i at være med på nogle af de projekter jeg har som kørende lidt i baggrunden, og som i nok skal komme til at høre mere om.. :) Senere..
Der er også sket lidt på kompressionsfronten og tøj fronten. Jeg fortsætter klart med samarbejder og udviklingen sammen med +Plussocks som nu ud over deres kompressionsstrømper også har lavet Power Calfs, som kan bruges under dragten til races. Jeg testede en del prototyper sidste sæson og der er kommet nogle super sprøde tubes på markedet nu her
Jeg fortsætter også sammen med Fusion, som kommer til at stå for tøjet. Fusion har stået for mit tøj de sidste 4 år, og jeg skal teste deres nye Multisports dragt til racet lørdag her på Mallorca. Har lige testet den, og det blivet topnice. Det er første gange jeg skal race i en heldragt, meeeen mon ikke det går
Så på lørdag til 70.3 Mallorca kommer den til at stå på : test af den nye trænignsstruktur, ny ernæring til hverdag samt race energi, ny bike, ny kompression og nyt tøj :) OG er faktisk også lige blevet klippet, så nyt hår er smidt i puljen også… Det er lige meget, det skal bare være nyt nyt nyt
Happy racing og smider race info op senere